JULSKYLTNING MALUNG.

Dagarna går framåt. Det kommer upp för en att termin 1 utav 4 snart är passé, vart tar tiden vägen? Vernissage, projektledningskontroll, julskyltning och mycket mera har vi vart med om. I början utav förra veckan fick vi åka en sväng till malung, kolla in deras butiker och förbereda en julskyltning nu till första advent.
 
I fredags gick startskottet. Jag och min klassmate magnus hoppade in i en bil i ett fruktansvärt snöit leksand, med 10 mil framför oss upp till Malung för att julskylta åt Jockes Zoo & Fiske. Bilresan gick bra trots allt och skyltningen detsamma. Här har ni resultatet, före och efter.
 
Tyvärr fick jag ingen färdig bild på "finishen". Så blir det när man har för bråttom hem. Men innan vi lämnade stället grupperade vi varorna centrerade jämte tyget och sänkte snöfallet. Bara en notering.
 
Jag förövrigt älskar detta fondtyg från IKEA. Perfekt för personer med allergi (spruta lite grandoft på tyget), gör en paketkalender på det eller bara häng upp det och få lite skogskänsla i hemmet.
 

 
 
Väntar på att det skall fungera att föra över mina bilder från vernissagen så jag kan visa er den med, vilket ännu inte gett resultat. Tekniken vill inte fungera som den ska ibland.
 
Puss
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!