STOOR & SKYLTSTÄLLET.

Mycket ska vi hinna med och under torsdagen var vi bland annat på besök hemma hos vår lärare i exponering Maliin Stoor och i hennes studio. Vilket hus. Vilken inspiration.
 
Det var otroligt inspirerande att höra allt om företagande, hur man får arbetet att fungera med småbarn och familj, vad som krävs för att orka starta eget, vilka möjligheter det finns och vad man kan stöta på under vägens gång. Jag har ju alltid sagt att jag vill slopa ideen med eget företag, men när man lyssnar på någon som vart med ett tag och om man har en ide som kan fungera, så låter det förbannat kul. Alla är vi nybörjare i början.
 
Samtidigt slog det mig att vi faktiskt fått erbjudande om att få gå en kurs i eget företagande på skolan i slutet utav oktober om vi vill. Och självklart är det något jag kommer  vara med på. Jag tror jag besitter en ide jag vill utveckla och jag hoppas jag kan få hjälp med att komma vidare. Sen får vi se hur det går, det kanske inte alls passar mig.

Vi  besökte dessutom Skyltstället i Borlänge, där dem gör skyltar och printers till olika företag. Det var riktigt intressant att se dem trycka upp vinylplast och se hur dem arbetar i pelxi och frigolit. Ganska galet kanske att man kan tycka detta är superinspirerande, vad vet jag.
 Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!