VINTERLAND.

Jomenvisst, imorse vaknade vi upp i en hög utav snö, så himla härligt. Jag och min bästo gick en prommis vid 8-tiden och fick för oss att göra snögubbar. Det är helt sjukt hur mycket som kan förändras över en natt. När vi kom tillbaka meddelade skolan oss om att vår skyltvecka, som skulle gå av stapeln i Orsa & Insjön idag, var inställda. Ingen hade nog räknat med all denna snö. Är ganska tacksam att skolan kom fram till det beslutet idag, det har verkligen vart kaos. Men roligt också.
 
 Vad har hänt sedan sist? Jag tycker det händer saker hela tiden. Massa projekt och uppgifter, förstår inte att man hinner med. I lördags var det lyxshow i Borlänge, det största projektet klassen gjort sedan vi börja. Modevisning, liveband och aktiviteter. Gissa om vi var glada när klockan slog 15.00 i lördags och projektet var förbi? Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Det får vi lära oss ofta. Trots alla med -och motgångar i just detta projekt vart det succe i lördags, alla var så lyckliga. Min systerdotter Frida var på besök, fick klä skyltdocka i skolan, vara med på exponeringslektionen och gå modell för Djurmagazinet på lyxshowen på lördagen. Hon var bedårande.
 
Annars har vi som sagt skyltningsvecka på g och förhoppningsvis kan vi ta oss ut med bilen imorgon. Jag och två tjejer till skall skylta och göra en entré i en butik på Hjultorget vid namn Gripsholm, ska bli riktigt kul och lärorikt. Tror inte man förstår själv hur mycket man utvecklas inom det här när man är så uppe i det, men så fort något dyker upp hittar vi ofta en lösning snabbt och kreativiteten flödar gång på gång. Sagt det förr och säger det igen, jag är så jävla lyckligt lottad.
 
Förrutom skyltningsveckan har vi även ett projekt i kommunikativt ledarskap. Denna gången blir det också vernissage men i form utav en produkt och en monter. Vi har alla i klassen blivit indelade i åtta grupper om fem i varje. Tillsammans skall vi, innan 22 november, utveckla/framföra en produkt under temat Sustainable Fashion. Tanken bakom temat är att återvinna något gammalt och göra något nytt och hållbart utav det.
 
(Denna symbol kanske inte säger mycket idag, men kan komma att göra det efter den 22 november)
 
På redovisningsdagen (vernissagen 22 december) betygsätts vi beroende på monter och produkt. Kanske har vi något genialt i tankarna? Det får ni snart se, vill inte avslöja något ännu. Lärare, företagare från branschen, samt press kommer medverka under den dagen. Kanske har vi en ide dem vill köpa utav oss? Det vill jag iallafall tro.Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!