MEGAFLYTT.

Det är väl ungefär vad som har hänt dem senaste dagarna. Jag och min sambo valde i måndags att flytta från Leksandsbyn till campingens solsida -Tallbacken. Så tillsammans med vår granne Lisa och 9 andra brudar från klassen tog vi vårt pick och pack och flyttade oss hit så sent som igår, what a house! Tillskillnad från den andra sugan så är den ju beeeeeetydligt större, modernare och fräschare. Med tre sovrum, ett RIKTIGT kök, två toaletter, dusch med bastu, kabeltv och internet. Här finns sammanlagt 12 sängplatser, så mina brudar, what a party!

...så med lite personlig prägel på det här hemmet och i mitt eget rum, så kan nog dessa tre sista månader för denna termin bli hur mysiga som helst tror jag. PUSS
 
 


Postat av: Leila

Hyr ni alltså en stuga på campingen som studentbostad? Smart! Vad ligger hyran på per person då?

2012-09-21 @ 12:09:13
URL: http://leilapt.wordpress.com
Postat av: Sofie

Hejsan Leila. Helt rätt. Vi hyr bostad här istället för skolan. Dels för att komma i från "skolgården" när vi är lediga och dels för campingen är så fin. I vår tidigare bostad bodde vi två och två, med en hyra på 4600 varmhyra, 2300/pers. Nu bor vi tre och tre med en hyra på 8180kr varmhyrat, 2720kr/pers. Och nu ingår internet. Riktigt bra med tanke på den höga standarden. På sommaren får man betala vårt månadspris (8180kr) PER VECKA istället. Så vi har det nog bra :-)

2012-09-22 @ 10:30:44
URL: http://soffhang.blogg.se
Postat av: pysseliten

åhh wow så KUL för dig :) Du ska ju verkligen jobba med inredning det är Du ;) Så kul att du börjat plugga .Jätte jätte kul att höra av dig på bloggen igen !! Ska bli kul att kunna kolla in hos dig igen på allt kul du är med om Kram pysseliten hoppas du inte glönt den ganla tanten från Styleroom :)

2012-09-22 @ 20:06:14
URL: http://pysseliten.blogg.se

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!