KÄRA LILLA DU

Idag blir min lilla frida stor, mosters älskade unge. Åtta hela år och man tycker det var igår hon var sådär liten och hjälplös. Åren går så otroligt fort. Skrämmande. Idag är precis hela dagen din, bara din.
G R A T T I S ♥Mina godingar utanför kalmar slott, sommaren 2010.Postat av: Jenny

HEJ!! Vad kul att du är tillbaka. Jag har sjuuukt höga förväntningar på ditt bloggande nu;) Jag lägger till dig i min länklista.

Haha..det där med slampa har jag verkligen inte tänkt på.. Men det var ju lite kul.. ännu roligare att folk reagerar på det. Min minimala hjärna hade aldrig upptäckt det. Hoppas att allt är bra med dig.

Jag tänkte faktiskt på dig häromdagen. Du slutade ju blogga precis när du flyttat till ett nytt objekt, och jag är vansinnigt sugen på att se hur du har det. Bor du kvar?

Kram Jenny

2011-08-16 @ 16:28:22
URL: http://www.janethepain.se
Postat av: pysseliten

Så stora dom ahr blivit .Det var ju två år sen sist jag säg en bli på dom. Förstår att dom är dina ögonstenar .

2011-08-16 @ 17:37:10
Postat av: Linda

Hej! Vad kul att se att du är tillbaka, Jag följde alltid din blogg och tyckte därför att det var trist att du slutade skriva. Hoppas att allt är fint! Jag har förresten länkat till dig från min egen blogg: http://inna-skapar.blogspot.com/2011/08/ett-trevlig-aterseende.html Hoppas det är okej! :)

2011-08-16 @ 18:40:09
URL: http://inna-skapar.blogspot.com
Postat av: Marie-Louise

HEJ!

Jag har verkligen undrat hur det vart med dig och nu när jag såg att du är tillbaka så blev jag bara såå glad!! Du ser strålande ut och verkar må bra!!Massor med lycka i livet till dig!!!Kram Mary

2011-08-17 @ 12:58:07
URL: http://maryscorner.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!